Ножі з серрейторною заточкою Київ - серрейторні ножі з зубчастою хвилястою заточ - Posudoff.com.ua

X При заказе через сайт, с 21:00 до 8:00 или в выходные дни (суббота / воскресенье)
получите скидку 1%
» Кошик
Кошик порожній.
Отследить заказ
X

Отследите свой заказ за несколько секунд

Перейдите по ссылке ниже и введите номер
товарно-транспортной накладной, высланной Вам в SMS

Новая почта Мост Экспресс

Сайт находится в не рабочем состоянии. Цена-наличие товара не актуальны.
связаться с нами Зворотний дзвінок
3 причини оформити замовлення через сайт !!!
  • 1 Це мінімум помилок (внести Ваші ПІБ, email і т.д. простіше самостійно, ніж диктувати)
  • 2 Це просто і швидко (оператор попередньо обробить замовлення і зв'яжеться з Вами - Ви зможете все уточнити і підкоригувати)
  • 3 Це економно і зручно (не треба витрачати гроші на Вашому телефоні, адже для оформлення замовлення на сайті достатньо заповнити кілька полів і натиснути кнопку "оформити замовлення")
Например, Чайник
пн.-пт.: 10:00 - 19:00 сб.: 10:00 - 13:00 вс.: выходной
Знижки
Хлібниця Kamille 1131 з 3 ємностями 36х20.2х13.5 см / 11х11х10.6 см
Хлібниця Kamille 1131 з 3 ємностями 36х20.2х13.5 см / 11х11х10.6 см
Роздрібна ціна 776 грн
Спеціальна ціна товару 761 грн

Відгуки
Швидке замовлення
Вкажіть код товару.
 

Ножі з серрейторною заточкою Київ - серрейторні ножі з зубчастою хвилястою заточкою

     Ножі з серрейторною, зубчастою, або хвилеподібною заточкою Київ, Харків, Дніпропетровськ достатньо поширені і застосовуються для виконання різних завдань, пов'язаних з розрізанням різних матеріалів. Саме визначення «серрейтор» (serrated англ.) - зазубрений, пилкоподібний має на увазі наявність на ріжучій кромці леза зубців певної форми і розміру, залежно від передбачуваного виду робіт. Винахідником серрейторної заточки вважається Франц Гюде (Franz Güde), син засновника мануфактури Карла Гюде, в німецькому місті Золінген, що спеціалізується на виробництві ножів і різального інструменту. Франц Гюде в тридцятих роках минулого століття вперше застосував хвилеподібну заточку з гострими зубцями, так звану "хвилеподібну заточку Güde", яка значно підвищує ріжучу здатність леза ножа і стійкість краю до можливого швидкого затуплення.
 
 
 
     Серрейторна заточка ріжучої краю ножа володіє цілим рядом особливостей в порівнянні із звичайною, плейновой (гладкою) заточкою. Особливість геометрії різального краю серрейтора обумовлює в 1,5-2 рази більшу її лінійну довжину, ніж у гладкої ріжучої кромки, дозволяючи збільшити протяжність різу і його ефективність за один рух, полегшує розрізання навіть твердих і волокнистих матеріалів. Так як при розрізанні початкове навантаження припадає на вершини зубців або хвиль, які як би вгризаються в матеріал, розриваючи його, площа контакту з поверхнею не велика, що значно полегшує різ. В цей же час западини зубців або хвиль не беруть участі у процесі, довше залишаючись гострими. При роботі з серрейторним лезом різ відбувається під різними кутами, що ефективно при розрізанні волокнистих і багатошарових матеріалів, таких як канати, шнури, мотузки, стропи, сітки, канати, ремені і т.д. Серрейторна заточка ріжучого краю ножа ассиметрична відносно площини леза і виконується, як правило, лише з одного боку. На якість розрізу серрейторним зубчастим лезом величезний вплив має кут заточування, кількість і форма його зубців. Зазвичай це один широкий і два вузьких, округлої або гострої форми.
 
                                                      
 
     В даний час існує декілька видів серрейторного заточування, що розрізняються як формою і розміром зубців, так і місцем розташування його на клинку, кожен з яких найкращим чином пристосований для виконання конкретних функціональних завдань. Серрейторна заточка може бути суцільною, розміщуючись по всій довжині ріжучої кромки, а може займати тільки частину клинка в комбінації з плейновою, гладкою заточкою решти леза. Такий варіант заточення називають «напівсеррейтор» і його, як правило, використовують у спеціальних ножах рятувальних служб, Стропорізах, ножах для спецслужб, бойових, туристичних, для походів, розкладних, мисливських, рибальських, ножах для дайвінгу тощо. Хвиляста серрейторна заточка SCALLOPED (хвилеподібна, гребінчата) зазвичай використовується в кухонних ножах і ідеально підходить для нарізки хліба і продуктів з твердою шкіркою і м'яким внутрішнім шаром (свежевипеченний хліб, кавун, ананас, диня). Також ніж з подібною заточкою може відмінно виконувати функції ножа-слайсера для акуратної нарізки м'яса, бо залишає більш рівний і гладкий зріз, ніж звичайний серрейтор, що володіє досить не рівною лінією розрізу. Серрейторна мікрозубчаста (до 1 мм) заточка впевнено ріже і добре справляється з замороженим м'ясом, томатами, стейками, причому гострота мікросеррейтора зберігається майже в п'ять разів довше, ніж звичайна заточка. Однак, поряд великими перевагами серрейторного заточування, воно має і ряд недоліків. Серрейтор досить складний у заточці й вимагає для цього досить високих навичок, пристроїв та матеріалів. Деякі види робіт дуже складно, незручно або взагалі неможливо виконати ножем із серрейторною заточкою, а робота з в'язкими матеріалами засмічує дрібні зубці і вимагає їх додаткового очищення. Різ серрейторного леза досить не рівний, а особливість односторонньої заточки істотно впливає на якість і безпеку різу для правшів і лівшів.
 
                                                  
     Заточка ножів з серрейторним лезом Київ, Одеса, Луганськ потрібна і можлива, але не так часто, як ножів із звичайною гладкою заточкою. Процес заточування серрейторногор леза вимагає чималого досвіду і знань тонкощів геометрії клинів конкретного серрейтора, методик і правил заточувального виробництва. Крім того, не всі серрейторні леза підлягають перезаточуванню. Заточка серрейтора проводиться з активної сторони, там, де розташовані площини зубців, за допомогою вузького конічного бруска або спеціального алмазного стрижня. Для успішного заточування серрейторной ріжучої кромки необхідно, в першу чергу, вибрати якісні абразивні матеріали та пристосування, які досить широко представлені в цьому сегменті ножового ринку. Важливим моментом є поетапне проведення процесу заточування з використанням абразивів різної зернистості за принципом переходу на більш дрібне зерно з появою відчутного задирки на зворотному боці від заточуваного. Процес заточування можна вважати завершеним, коли задирок зникне або відвалитися самостійно, а ріжуча частина серрейтора стане гладкою, без помітних слідів від абразиву. Не рідко застосовується заточка і правка серрейтора із зворотного боку на плоскому, мелкозернистому абразиві легкими рухами. Все ж заточку якісного, дорогого серрейторного ножа краще довірити досвідченим, професійним майстрам, що мають досвід роботи з настільки специфічними ножами, і які гарантують високу якість проведених робіт зі збереженням унікальних різальних властивостей серрейтора.
 
                                                      
 
     Купити ножі з серрейторною, зубчастою, або хвилеподібною заточкою Київ, Львів, Запоріжжя, Миколаїв пропонуємо на сайті інтернет магазину посуду Posudoff com. ua. у розділі «Все для нарізання і обробки». Ножі з серрейторною, зубчастою, або хвилеподібною кромкою купити дешевше і вигідніше на нашому сайті Посудофф кім. уа. дозволяє постійно діюча система знижок і подарунків і безкоштовна кур'єрська доставка товару по всій Україні, у разі оформлення замовлення на суму понад 250 гривень

Переглядів: 5397

Дата: Вівторок, 11 Червень 2013

Alternative content -- To debug missing content: has swfobject.js been uploaded to the server?

Популярні розділи:
 
 

Доставка посуду Київ, Харків, Одеса, Дніпропетровськ, Львів, Ужгород, Хмельницький, Вінниця, Житомир, Алчевськ, Артемівськ, Біла Церква, Бердянськ, Донецьк, Дрогобич, Запоріжжя, Бердичів, Боярка, Бровари, Васильків, Вознесенськ, Вишневее, Горлівка, Дніпродзержинськ, Жовті Води, Ізюм, Івано-Франківськ, Іллічівськ, Краматорськ, Красноармійськ, Кам'янець-Подільський, Керч, Ковель, Конотоп, Коростень, Кременчук, Каховка, Кривий Ріг, Кіровоград, Лубни, Луцьк, Луганськ, Макіївка, Маріуполь, Миколаїв, Мелітополь, Нікополь, Нова Каховка, Ніжин, Нововолинськ, Новоград-Волинський, Обухів, Олександрія, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Первомайськ, Полтава, Рівне, Рахів, Слов'янськ, Сєвєродонецьк, Сімферополь, Стрий, Севастополь, Суми, Тернопіль, Ізмаїл, Миргород, Мукачево, Южноукраїнськ, Умань, Феодосія, Хуст, Херсон, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Шостка, Євпаторія, Ялта та інші міста.

top

Parse time: 0.690, queries: 202