Китайська чайна церемонія Гунфу Ча Київ Вище мистецтво чаювання Гунфу Ча - Posudoff.com.ua

X При заказе через сайт, с 21:00 до 8:00 или в выходные дни (суббота / воскресенье)
получите скидку 3%
» Кошик
Кошик порожній.
Отследить заказ
X

Отследите свой заказ за несколько секунд

Перейдите по ссылке ниже и введите номер
товарно-транспортной накладной, высланной Вам в SMS

Новая почта Мост Экспресс

Киев: 044 227 17 76
067 7404666 , 099 6323212

Львов: 032 247 70 47
Харьков: 057 781 36 53
Одесса: 048 703 64 40
Днепропетровск: 067 740 46 66 связаться с нами Зворотний дзвінок
3 причини оформити замовлення через сайт !!!
  • 1 Це мінімум помилок (внести Ваші ПІБ, email і т.д. простіше самостійно, ніж диктувати)
  • 2 Це просто і швидко (оператор попередньо обробить замовлення і зв'яжеться з Вами - Ви зможете все уточнити і підкоригувати)
  • 3 Це економно і зручно (не треба витрачати гроші на Вашому телефоні, адже для оформлення замовлення на сайті достатньо заповнити кілька полів і натиснути кнопку "оформити замовлення")
Например, Чайник
пн.-пт.: 10:00 - 19:00 сб.: 10:00 - 14:00 вс.: выходной

Alternative content -- To debug missing content: has swfobject.js been uploaded to the server?

Відгуки
Швидке замовлення
Вкажіть код товару.
 

Alternative content -- To debug missing content: has swfobject.js been uploaded to the server?

Китайська чайна церемонія Гунфу Ча Вище мистецтво чаювання Гунфу Ча

   Китайська чайна церемонія Гунфу Ча (кит. Kung Fu Cha, Gong Fu Tea, Gong Fu Ch, мистецтво чаювання) - одна з історично сформованих китайських традицій, що зародилася кілька тисяч років тому в стародавньому Китаї, в перекладі означає «вище мистецтво чаювання». Перші згадки про Китайську чайну церемонію гунфу Ча містяться у відомому «Трактаті про чай» автора Лу Юй (733-804 рр н.е.), але найбільшу відомість і популярність Гунфу Ча набула починаючи з XVII століття. Прийнято вважати, що чайна церемонія Гунфу Ча послужила прародителькою всіх чайних традицій, що широко поширилися по всьому світу і яка є своєрідним способом захоплення чаєм, формою чайного листа, кольором настою, смаком і ароматом чайного напою. Цим китайська чайна церемонія Гунфу Ча відрізняється від японської чайної церемонії, більше прихильної до символізму і такою, що робить основний акцент на традиційну японську ритуализацию всього процесу чаювання. У дослівному перекладі з китайського Гунфу Ча (gongfucha) означає «вища майстерність чаювання». Найкраща ціна на сервіз чайний та столовий на posudoff.com.ua. Хоча Гунфу Ча підпорядкована набору певних правил, в чайній китайської церемонії гунфу Ча провідне місце належить саме чаю і його смаку, аромату і післясмаку, а особлива технологія заварювання чаю дозволяє приготувати ідеально смачний і ароматний напій. Китайська чайна церемонія Гунфу Ча створює особливу романтичну атмосферу і вимагає спокійного стану духу, доброзичливого і гарного настрою.
 
       
 
    Китайська чайна церемонія Гунфу Ча (gongfucha) завжди повинна проводитися в особливій, доброзичливій, розслаблюючій атмосфері гармонії, спокою і миру, де особливу роль відіграє інтер'єр приміщення, виконаний в пастельних тонах з переважанням світло-зелених або світло-коричневих відтінків, який наповнений розсіяним сонячним світлом і легким рухом повітря. Проведення традиційної китайської чайної церемонії гунфу Ча прийнято проводити під звуки містичної і чаруючої китайської музики або чарівних звуків природи, приємних для слуху гостей. Від тм Люмінарк сервіз кавовий за найкращою ціною продаємо ми. Згідно з традицією, чайна церемонія Гунфу Ча проводиться на солом'яних килимках на підлозі, де по центру розташовується стіл для чаю - Чабань, висота якого зазвичай досягає 10-ти сантиметрів, і за своєю формою який нагадує невеликий дерев'яний ящик зі спеціальними отворами або прорізами. Отвори або прорізи призначені для того, щоб через них виливати залишки чаю і води в процесі заварювання.
 
     
 
   У китайській Чайній Церемонії Гун Фу Ча традиційно використовуються елітні сорти чаю - улун або бірюзовий, імператорський чай (Те Гуань Інь, Алішань, Дун Дін, Та Хун Пао, Фен Хуан Дань Цун, Женшень улун і ін.). Листя улунів збираються виключно вручну в високогірних районах, після чого їх висушують і скручують особливим чином. Така технологія дозволяє зберегти в чаї все вітаміни, органічні кислоти і хімічні елементи. Завдяки нерівномірній ферментації листя, смак цього сорту чаю багатоплановий. Введення в чай ​​будь-яких ароматичних добавок або сторонніх речовин, крім женьшеню або пелюсток троянди, не допускається. Сорт чаю Улун по своїй класифікації займає проміжне положення між зеленим і червоним, а за вмістом вітамінів, перевершує навіть зелений чай. Властивості червоних сортів чаю надають улунам терпкість, тоді як від зеленого чаю улунам дістався м'який смак. Проведення Церемонії Гун Фу Ча неможливо без грамотно підібраною води для заварювання, її підготовки, а також безпосереднього використання під час заварювання. Кращою водою для приготування чаю вважається джерельна вода оптимальної жорсткості, що пройшла процес природного очищення, без будь-яких домішок і сторонніх запахів, а ідеальною вважається джерельна вода з місця зростання чайного листа.
 
                                                                 
   Для проведення класичної Чайної Церемонії Гун Фу Ча використовується спеціальний посуд. Чайний столик або чайний піднос з піддоном - Чабань служить для розміщення посуду, начиння, а також зливу води і залишків чаю в процесі всієї чайної церемонії. Для заварювання улунів найбільш підходять - чайник з мілкопористої ісинської глини (кит. Ча Ху). Такі чайники надовго зберігають температуру води, необхідної при заварюванні улунів, сприяючої повному розкриттю аромату чайного листа. Також для заварювання улунів може використовуватися Гайвань - невелика чашечка з кришкою і блюдцем. Для ознайомлення з чаєм призначена чайна коробочка або чайне горнятко - Ча Хе. Чайна пара в церемонії Гун Фу Ча складається з високої чаші Вен Сян Бей для вдихання ароматів чаю і низькою чаші Пін Мін Бей, призначеної безпосередньо для чаювання. Чайну пару об'єднує підставка Ча Тоу. Посуд Ча Хай (море чаю) або Гундаобей (чаша справедливості), що на вигляд нагадує добре всім відомий молочник, необхідний для переливання чаю з чайника і рівномірного розподілу міцності напою. Ситечко Ча Люй використовується для проціджування готового чаю від дрібних чаїнок. Крім цього в Китайській Чайної Церемонії Гун Фу Ча використовуються чайні інструменти - Ча Цзюй, що призначені для підвищення зручності використання чайного посуду. Серед класичного набору чайних інструментів можна зустріти велику і маленьку ложки - Чачі для перекладання чаю, чайну голку - Чацзань для прочищення носика або сита чайника, чайні щипці - Цзяньцзи для захоплення гарячої чашки або вилучення використаної заварки, чайну воронку - Часяньло для зручності засипання чаю в чайники з вузькою шийкою, чайний пензлик - Ян Ху Бі для догляду за поверхнею чайника і інший чайного посуду в процесі проведення чайної церемонії. Вміле і правильне використання чайних інструментів багато в чому визначає майстерність і професіоналізм справжнього майстра китайської чайної церемонії Гун Фу Ча.
 
                                                               
 
   Традиційна китайська Чайна Церемонія Гунфу Ча складається з декількох поетапних дій, як підготовчого, так і основного характеру. На початку церемонії чай, призначений для заварки, за допомогою маленької бамбуковим ложки Чачі, насипається в чайну коробочку - чахе, відкривши яку, учасники чаювання можуть відчути аромат і ознайомитися з зовнішнім виглядом чайного листя. Для кожного учасника чайної церемонії призначена чайна пара: висока вузька чашка - Вен Сян Бей для сприйняття аромату і низька широка чашка Пін Мін Бей - для насолоди кольором та смаком чаю. Чайна пара, як правило, поміщається на маленький піднос-підставку Бейчжань, яка завершує єдність чайної пари. Чайні пари на підносах, заварник і зливник Ча Хай (море чаю) або Гундаобей (чаша справедливості) зазвичай встановлюються на чайну дошку - Чапань. Підготовлений чай засипають в заварник, користуючись маленькою бамбуковою ложечкою Чачі і спеціальною дерев'яною лійкою Часяньло, що не дозволяє листю прокидатися, і заливають окропом. Першу заливку чаю окропом використовують як проливку для того, щоб змити «чайний пил» і дрібні частинки з заварки, змити аромат попереднього чаю з посуду і як би підштовхнути до розкриття і розвитку свіжого смаку та аромату чаю. Другу і наступні порції гарячої води заливають в чайник для заварювання в міру випивання чаю, а настій переливають в зливник - Ча Хай. З цього посуду чай розливається в високі чашки, які тут же накриваються широкими чашечками. Потім цю конструкцію перевертають, в результаті чого напій залишається в низькій чашці Пін Мін Бей і передають учасникам чаювання. Переворот чашок - Лі Ю Фан Шен ( «переворот коропа») - заключний ритуал, після чого, піднімаючи високу чашку і підносячи її до обличчя, учасники церемонії вдихають аромат чаю, налаштовуючись на сприйняття напою, і лише потім п'ють чай з низькою чашки, насолоджуючись кожним ковтком і уважно сприймають і усвідомлюють свої відчуття. Після того, як весь приготований чай випитий, всю процедуру заварювання повторюють, збільшуючи час настоювання до тих пір, поки чай не втратить свій колір, смак і аромат. По завершенні чайної церемонії гунфу Ча весь використовуваний чайний посуд ретельно промивається чистим окропом без використання будь-яких миючих засобів і сушиться на Чабані. Китайська чайна церемонія Гунфу Ча - це незабутній час, проведений в абсолютній гармонії з собою, хорошими і приємними людьми, навколишнім світом і неперевершеним смаком чаю.
 
                                 

Переглядів: 1095

Дата: П´ятниця, 22 Квітень 2016

Популярні розділи:
 
 

Доставка посуду Київ, Харків, Одеса, Дніпропетровськ, Львів, Ужгород, Хмельницький, Вінниця, Житомир, Алчевськ, Артемівськ, Біла Церква, Бердянськ, Донецьк, Дрогобич, Запоріжжя, Бердичів, Боярка, Бровари, Васильків, Вознесенськ, Вишневее, Горлівка, Дніпродзержинськ, Жовті Води, Ізюм, Івано-Франківськ, Іллічівськ, Краматорськ, Красноармійськ, Кам'янець-Подільський, Керч, Ковель, Конотоп, Коростень, Кременчук, Каховка, Кривий Ріг, Кіровоград, Лубни, Луцьк, Луганськ, Макіївка, Маріуполь, Миколаїв, Мелітополь, Нікополь, Нова Каховка, Ніжин, Нововолинськ, Новоград-Волинський, Обухів, Олександрія, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Первомайськ, Полтава, Рівне, Рахів, Слов'янськ, Сєвєродонецьк, Сімферополь, Стрий, Севастополь, Суми, Тернопіль, Ізмаїл, Миргород, Мукачево, Южноукраїнськ, Умань, Феодосія, Хуст, Херсон, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Шостка, Євпаторія, Ялта та інші міста.

top

Parse time: 0.242, queries: 230