ТРИ НОВІ РУБРИКИ РОЗДІЛІВ "ТУРИСТИЧНИЙ ПОСУД ДЛЯ ПИКНИКА" І "ПОСУД ДЛЯ НАРІЗКИ ПОСУД ДЛЯ ОБРОБЛЕННЯ" НА САЙТІ POSUDOFF.COM.UA - Posudoff.com.ua

X При заказе через сайт, с 21:00 до 8:00 или в выходные дни (суббота / воскресенье)
получите скидку 1%
» Кошик
Кошик порожній.
Отследить заказ
X

Отследите свой заказ за несколько секунд

Перейдите по ссылке ниже и введите номер
товарно-транспортной накладной, высланной Вам в SMS

Новая почта Мост Экспресс

Сайт находится в не рабочем состоянии. Цена-наличие товара не актуальны.
связаться с нами Зворотний дзвінок
3 причини оформити замовлення через сайт !!!
  • 1 Це мінімум помилок (внести Ваші ПІБ, email і т.д. простіше самостійно, ніж диктувати)
  • 2 Це просто і швидко (оператор попередньо обробить замовлення і зв'яжеться з Вами - Ви зможете все уточнити і підкоригувати)
  • 3 Це економно і зручно (не треба витрачати гроші на Вашому телефоні, адже для оформлення замовлення на сайті достатньо заповнити кілька полів і натиснути кнопку "оформити замовлення")
Например, Чайник
пн.-пт.: 10:00 - 19:00 сб.: 10:00 - 13:00 вс.: выходной
Знижки
Засувка для кришки хлібниці Brabantia 476945 Part (pal) Storage Touch Bin (верхня) - Black
Засувка для кришки хлібниці Brabantia 476945 Part (pal) Storage Touch Bin (верхня) - Black
Роздрібна ціна 54 грн
Спеціальна ціна товару 54 грн

Відгуки
Швидке замовлення
Вкажіть код товару.
 

Новини

27.04.2019
ТРИ НОВІ РУБРИКИ РОЗДІЛІВ "ТУРИСТИЧНИЙ ПОСУД ДЛЯ ПИКНИКА" І "ПОСУД ДЛЯ НАРІЗКИ ПОСУД ДЛЯ ОБРОБЛЕННЯ" НА САЙТІ POSUDOFF.COM.UA
Шановні покупці! Пропонуємо Вам відвідати три нові рубрики розділів сайту POSUDOFF.COM.UA "ТУРИСТИЧНИЙ ПОСУД ДЛЯ ПІКНІКА" і "ПОСУД ДЛЯ НАРІЗКИ ПОСУД ДЛЯ ОБРОБЛЕННЯ", в яких представлена ​​найбільш популярна продукція провідних світових виробників посуду і товарів для дому.

1. Рубрика "Стартери для вугілля Стартер для розпалювання вугілля Кошики для вугілля" розділу ТУРИСТИЧНИЙ ПОСУД ДЛЯ ПІКНІКА
 
 

Стартер для розпалювання вугілля Київ, Харків, Львів та Україна - це ідеальний аксесуар для роботи на вугільному грилі, що дозволяє досягти потрібної температури для початку приготування. Стартер для розпалювання вугілля являє собою спеціальний резервуар циліндричної форми з вентиляційними отворами, який забезпечує швидкий розпал вугілля без використання токсичних хімічних розпалювачів, які часто відрізняються неприємним запахом. Як правило, в середньому на розпал вугілля з використанням стартера йде 15-20 хвилин, після чого гаряче вугілля поміщається в котел і відразу ж можна приступати до приготування їжі. На відміну від традиційних способів розпалювання вугілля в грилі, в стартері або кошику для вугілля все вугілля прожарюється рівномірно, що забезпечує високу якість приготування продуктів. Стартери для вугілля Стартер для розпалювання вугілля Кошики для вугілля виготовляються з якісної неіржавіючої сталі і оснащуються зручними не нагріваючимися ручками, які оберігають руки від опіків. Емність і діаметр стартера для розпалювання вугілля повинні відповідати розмірам і місткості використовуваного гриля.


2. Рубрика "Обробні кігті для м'яса і птиці" розділу ПОСУД ДЛЯ НАРІЗКИ ПОСУД ДЛЯ ОБРОБЛЕННЯ
 
За допомогою обробних кігтів для м'яса і птиці Київ, Львів, Суми, Одеса, Вінниця, Полтава і Україна... зручно знімати гарячі страви з решітки гриля або будь-якої іншої гарячої поверхні, перевертати м'ясо на решітці, витягувати з духовки, а також обробляти і подрібнювати будь-яку м'ясну страву і навіть нарізати овочі або перемішати овочевий салат. Крім того, за допомогою м'ясного шредера можна розм'якшити м'ясо, відбиваючи його гострими шипами перед приготуванням. Обробні кігті для м'яса і птиці виготовляються з нержавіючої сталі або харчового жаростійкого пластику, який не нагрівається, а при впливі тепла не виділяє токсичних речовин. Конструктивні особливості моделей обробних кігті для м'яса і використовувані матеріали забезпечують зручність і гарантований захист рук від опіків під час приготування м'яса на грилі або барбекю, а також забезпечить безпеку при нарізці продуктів.

3. Рубрика "Преси та притиски для м'яса" розділу ТУРИСТИЧНИЙ ПОСУД ДЛЯ ПІКНІКА
  
Преси і притиски для м'яса Київ, Львів, Одеса, Запоріжжя, Харків, Дніпро, Вінниця, Луцьк та Україна... служать для приготування страв з м'яса, риби, птиці під "гнітом". Вони незамінні для смаження курчати-табака або стейків. Володіючи значною вагою (від одного до декількох кілограм), преси для м'яса і притиски для м'яса дозволяють щільно притиснути продукт до розігрітої жарильної поверхні сковороди або гриля і домогтися кращого контакту з поверхнею і рівномірного розподілу тепла. Це дуже важливо для приготування деяких страв, наприклад, тонких шматочків м'яса або відбивних, а особливо курчати-табака, коли для успішного приготування страви тушку птиці обов'язково потрібно щільно притискати до жарильної поверхні. Використання пресів і притисків для смаження м'яса дозволяє страві прожаритися більш швидко і якісно та ​​набути хрустку ароматну скоринку. Круглі, прямокутні, овальні преси та притиски для м'яса виробляються, як правило, з чавуну, для додання виробу оптимально необхідної ваги.
Інші новини ...

Alternative content -- To debug missing content: has swfobject.js been uploaded to the server?

Популярні розділи:
 
 

Доставка посуду Київ, Харків, Одеса, Дніпропетровськ, Львів, Ужгород, Хмельницький, Вінниця, Житомир, Алчевськ, Артемівськ, Біла Церква, Бердянськ, Донецьк, Дрогобич, Запоріжжя, Бердичів, Боярка, Бровари, Васильків, Вознесенськ, Вишневее, Горлівка, Дніпродзержинськ, Жовті Води, Ізюм, Івано-Франківськ, Іллічівськ, Краматорськ, Красноармійськ, Кам'янець-Подільський, Керч, Ковель, Конотоп, Коростень, Кременчук, Каховка, Кривий Ріг, Кіровоград, Лубни, Луцьк, Луганськ, Макіївка, Маріуполь, Миколаїв, Мелітополь, Нікополь, Нова Каховка, Ніжин, Нововолинськ, Новоград-Волинський, Обухів, Олександрія, Павлоград, Пирятин, Прилуки, Первомайськ, Полтава, Рівне, Рахів, Слов'янськ, Сєвєродонецьк, Сімферополь, Стрий, Севастополь, Суми, Тернопіль, Ізмаїл, Миргород, Мукачево, Южноукраїнськ, Умань, Феодосія, Хуст, Херсон, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Шостка, Євпаторія, Ялта та інші міста.

top

Parse time: 0.581, queries: 196