Насадка для локшинорізки Marcato AC-150-VER Vermicelli 150 мм
Marcato
Vermicelli
Арт.AC-150-VER
Матеріал корпусу хромована сталь
Матеріал роликів анодований алюміній
Ширина листа 150 мм
Довжина 175 мм
Ширина 75 мм
Висота 35 мм
Вага 0,6 кг
Ширина нарізки пасти 1 мм
Не використовувати в посудомийній машині
Не використовувати для чищення металеві предмети
Очищення зубочисткою або маленьким пензликом
Насадка Marcato Vermicelli є знімним комплектуючих елементом для лапшорізок серії Атлас 150. З її допомогою можна приготувати такий різновид пасти, як вермішель (тонка локшина)
Виробник Marcato SpA Італія
Компанія «Marcato SpA» Італія вже багато років є європейським лідером у виробництві професійних тістомісильних машин, обладнання для макаронного виробництва, а також надійних і зручних аксесуарів для виготовлення традиційної італійської пасти. Різноманітна техніка Marcato SpA забезпечує приготування високоякісної пасти різних видів в потрібних об'емах і кількостях. В асортименті продукції «Marcato SpA» Італія - локшинорізки ручні механічні та електричні, тісторозкатувальні машинки ручні, Тісторозкатки електричні, тістоміси і тістомісильні машини для крутого дріжджового пісочного тіста, преси для печива, борошномельні млини для зерна з борошна, млини для пластівців, пельменниці і пельменні апарати, пельменні машини і равіольніці з насадками для пасти, равіолі, спагетті, локшини і іншими насадками для пельменів і макаронів, ножі та сушарки для тіста, макаронні екструдери та машинки для макаронів і макаронних виробів, пельменні лінії, форми планшети для равіолі та пельменів, машинки для виготовлення локшини і пасти, розкатки для тіста, тістокаталки, диспенсери для цукрової пудри і какао, кондитерські шприци.
Завдяки застосуванню новітніх запатентованих технологій товар Marcato Насадка для локшинорізки Marcato AC-150-VER Trenette 150 мм, як і вся продукція, вироблена фабрикою «Marcato SpA», відрізняється високою якістю і довговічністю експлуатації, а готові вироби відповідають найжорсткішим європейським вимогам і стандартам в харчовій промисловості.