Кількість
|
Вартість
|
||
|
Історія компанії Krauff н розпочалася з 1895 року, коли її засновник Йорген Крауфф створив металургійну фабрику, яка спеціалізувалася на виплавці дрібних деталей для виробничого обладнання. Вона знаходилася неподалік від гірських підприємств з видобутку залізняку – поблизу комуни Фішбахталь у Німеччині.
У наші дні Krauff– це сучасна компанія, що динамічно розвивається, товари якої продаються в багатьох країнах світу. Окрім безперервного вдосконалення технологій виробництва, Krauff постійно збільшує асортимент та працює над винаходом інновацій у галузі кухонного та столового посуду.
Квадратна форма Krauff Backen ідеально підходить для випікання пирогів та тортів.
Форма виготовлена з високоякісної вуглецевої сталі — сплаву заліза з вуглецем, в якому міститься до 2% вуглецю, при малому вмісті інших елементів (кремній, марганець, фосфор та сірка). Вуглецева сталь, на відміну від нержавіючої сталі, не містить легуючих елементів, таких як марганець, хром, вольфрам, молібден, нікель та ін. Наявність вуглецю дуже впливає на властивості сталі навіть при незначній зміні його вмісту. Чим більше вуглецю міститься в сталі — тим вище її межа міцності і твердості. Вуглецева сталь стійка до високих температур і не втрачає своїх властивостей при нагріванні до 450°С. Форма з вуглецевої сталі швидко і рівномірно нагрівається, легка, міцна і довговічна. Не вступає в хімічні реакції і не змінює смак продуктів.
Форма Krauff має високоякісне антипригарне покриття.
Рознімна конструкція дозволяє легко та зручно витягувати готову випічку.
Поверхня має захисні властивості, гігієнічна, її легко чистити.
Розміри: 28 х 28 см
Висота: 7 см