Кількість
|
Вартість
|
||
|
У 1933 році Альфонсо Біалетті випустив першу кавоварку Moka Express. З цього моменту почалася історія Bialetti — торгової марки, яка перетворила мистецтво приготування кави на такий простий та природний процес, що це стало невід'ємною частиною життя кожної італійської родини. Слоган компанії говорить: «In casa un espresso come al bar», що дослівно означає — «Еспресо вдома, такий же, як у кафе».
Ось уже понад 90 років Bialetti зберігає цінності та традиції, висловлюючи їх в ароматах, смаках і кольорах, які нагадують нам про будинок, повсякденні звички та святковий настрій. Дізнаємося бренд не тільки завдяки виробництву кращого кухонного посуду для приготування кави, але й завдяки своєму оригінальному логотипу – маленький "вусатий італієць". Його вигадав син творця компанії Ренато Біалетті у 1953 р. Це добра карикатура на його батька, а піднятий вгору палець означає «Un espresso, per favore!» («Один еспресо, будь ласка»).
Інструкція з експлуатації гейзерної кавоварки (принцип роботи гейзерної кавоварки):
- Наповніть чистою питною водою нижню частину до запобіжного клапана
- Вставте лійкоподібний фільтр і заповніть його меленою кавою, не утрамбовуючи. Використовуйте каву середнього та великого помелу. Фортеця кави можна регулювати кількістю меленої кави, що засипається у лійкоподібний фільтр
- Переконайтеся, що пластинка фільтра та прокладка увійшли у відповідне гнізда, потім щільно прикрутіть верхню частину до нижньої частини
- Поставте кавоварку на середній вогонь і дочекайтеся поки кава почне витікати (приблизно через 4 хвилини) зі стовпчика
- Коли кава наповнить ємність верхньої частини, зніміть кавоварку з вогню. Не торкайтеся гарячої поверхні кавоварки, користуйтеся ручкою
Поради щодо догляду за кавоваркою:
- Не використовуйте різні екстракти. вони можуть засмічити фільтр кавоварки
- Регулярно перевіряйте стан кавоварки, змінюючи замінні частини, що зношуються
- Перед використанням кавоварки перевірте наявність у ній клапана та всіх внутрішніх компонентів, а також правильність їх встановлення
- Не утрамбовуйте каву у фільтрі
- Заливати воду не вище за клапан надлишкового тиску