Компанія BergHOFF, постійно удосконалюючи свою продукцію, представила свою новинку - керамічні ножі BergHOFF Бельгія.
                          
     Ножі з сучасного матеріалу - порошкоподібного діоксиду цирконію виготовляються за спеціальною технологією шляхом високотемпературного спікання спресованого під величезним тиском цирконієвого порошку. Отриманий матеріал по міцності поступається лише алмазу і корунду. До достоїнств керамічних ножів BergHOFF можна віднести їх найвищу ріжучу здатність, зносостійкість і збереження гостроти леза на тривалий час. Керамічні ножі BergHOFF не схильні до окислювання і ржавіння, не змінюють смак продуктів, гігієнічні, хімічно інертні, мають невелику вагу і відрізняються сучасним, зручним в експлуатації дизайном леза і рукоятки.
     Ножі з кераміки потребують більш дбайливого відношення, беручи до уваги їх підвищену крихкість і слабку стійкість до будь-яких ударів, падінь на тверду поверхню і прикладанню зусиль на вигин. Сферою застосування керамічних ножів вважається нарізка і обробка м'яких продуктів (фрукти, овочі, філе, хліб тощо, крім нарізки сиру) плавними і м'якими рухами. Не рекомендовано різати керамічними ножами морожені продукти, кістки і будь-які тверді матеріали, не рубати і не шкребти, не використовувати в посудомийних машинах.
 
 
     Дотримання таких нескладних правил експлуатації керамічних ножів BergHOFF дозволить надовго зберегти їх в робочому стані і вони довго будуть радувати Вас ідеальним різом, комфортом і зручністю у використанні.