Кількість
|
Вартість
|
||
|
Brizoll – це не просто бренд чавунного посуду, а відродження цілої культури користування чавунним посудом як на професійній кухні, так і в кожному будинку. Посуд Brizoll виробляється в Україні і присутній на ринку вже 5 років. Відмінна якість, екологічність, оригінальний дизайн та досконалі пропорції геометричних параметрів нашої продукції дозволили у відносно короткий час завоювати довіру покупців.
Чавунний посуд створений для тих, хто піклується про якість свого життя.
Посуд < strong>Brizoll:
- Екологічно чиста та безпечна
- З природним органічним покриттям
- Не вимагає прожарювання із сіллю < li>Довговічна та зносостійка
- Підходить для всіх типів плит
- Збагачує їжу іонами заліза
- Необмежений термін експлуатації
  ;
З Brizoll ви забудете про заміну посуду кожні 2-3 роки — бо вона вічна. Красиве рівне вугільно-чорне 100% натуральне покриття. це запечена на поверхні посуду рослинна олія, яка захищає чавун від появи іржі та забезпечує відмінний атипрігарний ефект. Тому чавунний посуд
Brizoll не вимагає прожарювання з сіллю.
Це природне покриття стає тільки кращим з кожним приготуванням. Більше не треба боятися, що пошкодиш покриття – можна сміливо користуватися будь-якими, у тому числі металевими приладами. Новий посуд достатньо вимити, висушити і змастити олією, так само потрібно чинити після кожного приготування їжі в ній. Рекомендується подивитися відеоінструкцію з догляду за чавунним посудом.
Переваги чавуну можна перераховувати нескінченно, а ось що дійсно заслуговує на окрему увагу – це смак страв, приготованих у такому посуді, він унікальний! Завдяки рівномірному прогріву всієї поверхні сковороди створюється ефект приготування печі. Страва, після вимкнення плити, ще довго нудиться і насичується ароматами.
Середньоазіатську кухню неможливо уявити без особливого казана у формі напівсфери. Він призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що вимагають гасіння, томлення та приготування у власному соку. Азіатські казани Brizoll мають товсті стінки та напівсферичне дно, які акумулюють тепло по всій поверхні та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат. температурах — від найнижчих до максимальних. Незамінний помічник у поході, на дачі та відпочинку на природі. Котел оснащений литими ручками і дужкою для підвісу над вогнищем. кругла