Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фірма Maestro - компанія з виробництва посуду за роки свого існування бренд завоював довіру покупців не тільки своєї країни, але і далеко за її межами. З самого початку Maestro поставили собі за мету випускати тільки перевірену і високоякісну продукцію. Всі товари мають сертифікати, що підтверджують їхню безпеку і довговічність.
Локшинорізка Maestro стане незамінним помічником будь-якої пані або шеф-повара, оскільки виконує безліч різноманітних функцій із застосуванням мінімальних усилий. Основною властивістю лапшинорізки є її можливість розкачати тісто завтовшки від 0,5 до 4 мм, що підходить як для виготовлення домашньої лапші, так і для підготовки до ліплення вареників або пельменів. Також ви можете нарізати лапшу шириною від 1,5 до 9 мм з кроком 0,5 мм. Сам прилад надійно кріпиться до столу, щоб не ковзати під час обробки навіть найтугішого тесту. викиньте; якщо тісто не ріжеться, значить воно занадто м'яке: пропустіть його ще раз через ролики, додавши муку; якщо тісто не ріжеться від того, що воно надто сухе: додайте в суміш трохи води і пропустіть ще раз через гладкі ролики; під час роботи очищайте скребки гладких роликів якнайчастіше за допомогою кухонного паперу; ніколи не мийте локшину під водою або в посудомийній машині; для очищення машинки після експлуатації використовуйте дерев'яну паличку або щітку; для очищення виробу всередині висуньте пластикові протектори; якщо необхідно, капніть трохи вазелінової олії на краю ріжучих роликів; стежте, щоб одяг чи інші предмети та речі не потрапили між роликів; після використання рекомендується зберігати лапшерізку та аксесуари до них у коробці.