Кількість
|
Вартість
|
||
|
Від кухаря-гурмана до продавця вуличної їжі та шеф-повара - всі вони стикаються з однією і тією ж проблемою при приготуванні свіжих устриць: солоні делікатеси необхідно відкрити перед вживанням.
Через підвищений ризик отримання травм це слід робити не звичайним ножем, а спеціальним для цієї мети устричним ножем. Його стійке і в той же час загострене лезо ножа з високоякісної нержавіючої сталі проникає в так званий шарнір устриці, так що раковина злегка розповзається. Потім акуратно розрізайте верх молюска і подавайте устрицю без верхньої плоскої раковини. >
Завдяки широкому лезу устричний ніж ідеально підходить для розподілу на шматки особливо твердих сирів, таких як Пармезан, Пекоріно або Грюйєр.
Удобний помічник із пластиковою ручкою має довжину 15 см і легко очищається вручну після використання.