Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніж для м'яса Tramontina Athus 23083/006 (15.2см)
Призначення: для м'яса.
Довжина леза: 152 мм.
Матеріал леза: нержавіюча сталь AISI 420.< br /> Товщина леза: 1 – 1,2 мм.
Матеріал рукоятки: поліпропілен.
Ріжуча кромка ножа: гладка.
Колір рукоятки: чорний.
Без упаковки.
Можна мити в посудомийній машині.
Ніж для м'яса Tramontina Athus 6" 23083/006 – стандартний кухонний ніж середнього розміру. Ідеально підходить для обробки м'яса. Легкий та зручний у руці. Хороша нержавіюча сталь і приємна на дотик поліпропіленова рукоять.
Бренд Tramontina – один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, їдалень та кухонного приладдя, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
Tramontina — бразильська корпорація із віковою історією, світовий лідер у виробництві товарів для кухні, будинку, саду. Асортимент Tramontina включає найширший спектр продукції, починаючи від сучасного кухонного начиння — ножів та столових приладів, і закінчуючи посудом з тефлоновим покриттям.
Заснована у 1911 році Валентином Трамонтіном, компанія починалася з невеликого ковальського магазину в Ріо Гранді. За сто років зусиллями членів родини засновника з маленького ковальського цеху компанія перетворилася на сучасну корпорацію, що налічує 10 великих фабрик і випускає 18000 видів продукції, представлену в 120 країнах світу. Завдяки інноваційним розробкам, застосуванню еко-технологій та сучасних технологій дизайну, продукція компанії Tramontina завойовує все більшу популярність.
Під брендом Tramontina випускаються універсальні ножі, професійні з сертифікатом NSF (з антибактеріальним захистом Microban), спортивні та розкладні ножі, а також мачете та рожни — якісні та стильні, практично з необмеженим терміном експлуатації. Ножі Tramontina зарекомендували себе чудовою якістю, міцністю, широким асортиментом та відносно низькою ціною.