Кількість
|
Вартість
|
||
|
Tramontina Universal 22901/005 — кухонний ніж для м'яса Він чудово справляється зі своїми завданнями на кухні, зручний у роботі та зроблений з якісних матеріалів.
Леза виготовлена з нержавіючої сталі AISI 420. Вона має гарну пластичність, високу ударну в'язкість, корозійну стійкість. Найбільша твердість та корозійна стійкість досягається після термічної обробки та полірування. У ході термічної обробки йде нагрівання до 1050 градусів, потім охолодження до -80, потім знову нагрівання до 250 градусів, а потім - охолодження до температури навколишнього середовища. Твердість сталі дозволяє уникнути стереотипу 'нож повинен бути товстим'. Використовуючи більш тонкі та загартовані леза, Tramontina досягає високої твердості сталі та низької собівартості ножа. Твердість сталі становить 54-56 HRC.
Загальна довжина ножа — 230 мм. Довжина леза — 125 мм. Ширина леза — 30мм. Товщина леза — 0.75 мм.
Рукоятка виконана з дерева, завдяки цьому ручка зручно лежить у руці і не вислизає.
Виробник ножа, фірма Tramontina — світовий лідер у виробництві товарів для кухні. Потужність виробництва знаходиться в Бразилії.