Кількість
|
Вартість
|
||
|
Японський ніж Santoku Maestro виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі з комбінованою рукояткою.
Овальні заглиблення на лезі ножа гарантують його універсальність як для нарізки м'яса, риби та овочів, так і для нарізки до нарізки
(сири, суші-роли і т.д.).
Японський ніж Santoku Maestro практичний і зручний у використанні.
Довжина складає 18 см, професійно заточений.
- Високоякісна нержавіюча сталь
- Пластикова рукоятка під дерево
Характеристики p>
- Матеріал леза: Нержавіюча сталь
- Тип: Сантоку
- Тип кріплення рукояті: Всадний
- Матеріал рукояті: Пластик
- Тип леза: Штампований
- Довжина леза, мм: 180
- Колір рукояті: Чорний
- Колір леза: Сріблястий