Кількість
|
Вартість
|
||
|
Піала з кришкою-підставкою під яйце Emile Henry Specialized Tools 0,3 л
Випікання: в духовці, мікрохвильовій печі. Піала була розроблена для обережного випікання яєць, м'яко зварених, — подібних до яєць-пашот, — дозволяючи смакам наповнитися начинками.
Простий процес:
1) підготуйте інгредієнти/начинки
2) розмістіть їх у нижній частині
3) закрийте кришку та випікайте
Призначена для приготування окремої порції від 1 до 3 яєць, її можна використовувати для приготування, запікання та соусу.
Сервірування: піала подається безпосередньо з духовки на стіл, щоб подати гаряче «яйце в кокоті» або подати зварене некруто яйце з гарніром.
Плавні лінії та яскрава глазур роблять його привабливим предметом столового посуду.