Кількість
|
Вартість
|
||
|
У наборі 8 шт.
Як готувати люля-кебаб на подвійних шампурах Broil King?
- Слідуйте своєму улюбленому рецепту приготування фаршу. Деякі кухарі не радять класти свіжу цибулю через його рясну соковитість – фарш із ним може стати більш крихким. Свіжий овоч можна замінити на сушений.
- Попередньо охолодіть фарш – 2 годин у холодильнику достатньо. Ті ж процедури можна провести і з шампурами, якщо дозволяють час і умови.
- Щільні коржики фаршу потрібно акуратно нанизати на шампура. Намагайтеся робити це так, щоб усередині залишалося якнайменше повітря. Можете пригладжувати м'ясо рукою, змоченою у воді.
- Надсилайте люля-кебаб на гриль на 5-7 хвилин.
- Перевертайте, не боячись все зіпсувати.
- Насолоджуйтесь приголомшливим смаком.