Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ballarini є однією з найбільших компаній у Європі з точки зору обсягів виробництва, і лідером у сфері інновацій, як з точки зору застосовуваних технологій, так і в дизайні виробленого антипригарного посуду. Ballarini зберігає сильні позиції на масовому ринку та у професійному секторі.
Компанія була заснована Паоло Балларіні (Paolo Ballarini) у 1889 році як невелика майстерня з виробництва металевого посуду. До 1931 року каталог Ballarini склав 2000 одиниць посуду та кухонного приладдя. У 1960 році компанія прийняла стратегічне рішення зосередити свої ресурси на виробництві посуду з одним лише антипригарним покриттям.
Сотейник з кришкою-вулкан Ballarini Gli Speciali — універсальний кухонний предмет, який поєднує функції сковороди і каструлі одночасно. Завдяки своєму функціоналу та зручності роботи з ним, сотейники широко застосовуються як у професійній кухні, так і в домашніх умовах.
Всередині та зовні є тришарове антипригарне покриття Keravis із надтвердими частинками кераміки, розраховане на багаторічну експлуатацію. Покриття має покращену формулу і не містить у своєму складі перфтороктанову кислоту. Крім того, антипригарне покриття Keravis не містить важких металів. Не дивлячись на все це воно має ту саму гладку поверхню, не вступає в реакцію з кислотами і лугами в процесі готування, виносить високі температури аж до 450 °С і захищає їжу від пригорання.
Бризки жиру не розлітаються (плита та кухня залишаються чистими). Їжа готується набагато швидше, з'являється хрустка золотиста скоринка. Соус та природні соки не розбавляються водою, зберігається чудовий смак. Великий отвір нагорі кришки дозволяє додавати рідини – наприклад, вершки або вино, а також помішувати і перевертати їжу, не піднімаючи кришки. Температура приготування їжі залишається постійною і не знижується, як у випадку, коли Ви піднімаєте кришку. Скляна кришка відображає жар на їжу, що готується. Можна на 30% зменшити витрати енергії, відключивши електронагрівання. Кришка для смаження виготовлена з боросилікатного скла, тому вона чудово витримує нагрівання та холодні температури. Бакелітова ручка не нагрівається і витримує високу та низьку температуру. Кришку можна використовувати в духовці до 200 С (у мікрохвильовій печі не можна, тому що на кришці є кільце з нержавіючої сталі). Кришка підходить до всіх стандартних каструль і сковород діаметром 24, 28 або 28 см. Маринади зі спеціями або інші соуси з приправами можна заливати через aroma-seal, під час приготування або смаження їжі, в тих кількостях, які Ви віддаєте перевагу.
Можливість використання у посудомийній машині.