Замовляйте набір столових приборів в рубриці "Столовий посуд" нашого сайту
Технології обробки столових приладів, які використовуються Французьким брендом ViTESSE на остаточній стадії виробництва, дозволяють надати виробам елегантний і привабливий зовнішній вигляд, підвищити їх якість, гігієнічність і зносостійкість, дають широкі можливості дизайнерам у реалізації своїх проектів. Існує кілька способів остаточної обробки виробляемих столових приладів, що дозволяють надати їм завершений і естетично привабливий зовнішній вигляд.
 Дзеркальне полірування (high polishing) готових столових приладів ViTESSE проводиться в кілька етапів шляхом механічної дії екологічно чистих полірувальних абразивів високої якості на виріб. Максимальне згладжування нерівностей поверхні дозволяє надати столовим приладам ідеальний блиск і красу.
 
 Матове полірування (satin), або сатинування, дозволяє створити напівблискучу поверхню, покриту особливим візерунком з гладких мікронерівностей, створених в результаті впливу на оброблювані столові прилади найдрібніших скляних кульок під високим тиском. У результаті цього готові вироби набувають шовковистого, атласного (satin), приємного вигляду поверхні, до того ж такого, що абсолютно не ковзає у руці. Технологіі обробки столових приладів дозволяють поєднувати різні методи поліровки, комбінуючи їх один з одним, домагаючись гармонійного з'єднання найкращих якостей, притаманних кожному способу.
 Серед технологій обробки столових приладів підприємством ViTESSE також широко використовується метод нанесення дорогоцінних металів (позолоти або срібла) на окремі ділянки виробу. Такий спосіб локального покриття виконується або гальванічним методом, або вакуумним напиленням, що наноситься після додаткової, ретельної полірування. Такі покриття абсолютно хімічно нейтральні, мають низьку пористість, міцні і зносостійкі, безпечні для здоров'я людини. Блискуча або матова позолота або сріблення елементів декору облагороджує і підсилює виразність виробів, підкреслюючи красу і витонченість дизайнерських рішень, реалізованих при комбінуванні між собою різних методів остаточної обробки столових приладів.