Термоконтроллери або термодатчики стали широко застосовуватися у виробництві посуду з кінця двадцятого століття, після того, як на початку 2000 року компанія Tefal почала оснащувати свої сковорідки відомим на весь світ «термоспотом». Ідея - посуд з термодатчиками досить проста - вони вмонтовані в кришки на сковорідках і каструлях, а їх основне призначення - давати уявлення про температуру страви, яка готуватиметься і само собою служити ручкою і підставкою. Проградованна кругла шкала посуду з термодатчиками зазвичай розділена на три кольорових сектора: червоний, жовтий і зелений. Кожен колір відповідає за певний діапазон температур - червоний (від 91 до 120 ° С) - цей інтервал високої температури, як правило, не використовується. Зелений (від 31 до 91 ° С) - це основний режим для приготування страв, при якому в продуктах забезпечується збереження білків і вітамінів. Жовтий (від 0 до 31 ° С) - в цьому проміжку відбувається розігрів їжі. Посуд з термодатчиками Київ, Харків, Одеса допомагає стежити, щоб режим приготування їжі був оптимальними давав можливість приготувати якісну їжу і по можливості зберегти в ній корисні білки і вітаміни. Купити посуд з термодатчиками Київ, Львів, Запоріжжя ...можна через наш магазин посуду - адже тут ви отримаєте широкий вибір посуди з термодатчиками з можливістю безкоштовної доставки по Україні. Щоб посуд з термодатчиками Київ, Дніпропетровськ, Донецькслужив довгі роки ви повинні дотримуватися таких правил - кришки з встановленими на них термодатчиками роняти небажано, а ще термодатчик необхідно зняти перед тим, як помістити в духову шафу і в посудомийну машину. Треба розуміти, що посуд з термодатчиками дає приблизну, але цілком достатню інформацію про ступінь нагріву, але з ними краще, ніж без них.

  Типовий термодатчик на кришках посуду